Rengøring i private hjem

Der kan være mange årsager til, at man kunne have lyst til at få rengøring udført af professionelle. Man kan have en travl hverdag eller bare lyst til at lave noget mere spændende. Det kan også være, at kræfterne ikke mere slår til.

Det er vigtigt, at vi sammen finder den rigtige løsning for netop dig. Vi har alle forskellige ønsker til, hvad rengøring skal bestå af og derfor tager vi altid en længere samtale med kunden for at være sikker på, at det vi leverer også er det, som kunden ønsker.

Vi tilbyder forskellige former for rengøring i private hjem:

Rengøringsaftale

Rengoringsartikler_4262458Vi indgår gerne en aftale om fast rengøring af dit hjem, for eksempel hver 14. dag eller hver måned. Vi aftaler på forhånd, hvad der skal rengøres.

Som standard omfatter rengøringen støvsugning/gulvvask af alle gulve, afstøvning af flader, rengøring af toilet/badeværelser samt udvendig aftørring af skabe/skuffer i køkken.

Du kan også supplere den almindelige rengøring med ekstra timer til f.eks. strygning, skift af sengetøj eller lignende. Omfanget og prisen aftales individuelt.

Hovedrengøring

Engang imellem er det godt at få gjort hele huset grundigt rent: Lofter, gulve, vægge, skabe, badeværelser, osv. Alle de steder, hvor man ikke kommer til daglig.

Cleaning

RengoringOffice-1920x860

Flytterengøring

Skal man flytte ind eller ud af en lejlighed, er der ofte behov for ekstra grundig rengøring. Vi sørger for, at du enten overtager en lækker, ren bolig eller afleverer den til din efterfølger i en ordentlig stand.


Til toppen

Håndværkerfradraget er genindført, foreløbig for 2016 og 2017. Det betyder, at du får et fradrag på 6.000 kr. pr. år pr. person for arbejdsløn til serviceydelser. Hvert familiemedlem på 18 år og derover kan få fradraget, men for hjemmeboende børn på 18 år eller derover kræves, at de selvstændigt har betalt en del af regningen