Vinduespolering

Skal vi hjælpe dig med at gøre rent?

Der er intet så lækkert som at komme hjem til et rent og velduftende hjem, men vi ved alle, at det kan være svært at overkomme i en travl hverdag.

Overlad rengøringen til Chinh Hoang Rengøring og brug din fritid til familien, hobbies og venner. Du vil blive overrasket over, hvor billigt det egentligt er og som det bedste kan du få tilskud til rengøringen.

Chinh Hoang Rengøring pudser vinduerne rene for almindeligt møg og snavs som f.eks. nikotin, flueskidt, fugleklatter, pollen og støv.

Klistermærker, silikone, maling, rester efter tape og kalk hører ikke under kategorien almindelig vinduespudsning.

Skulle dine vinduer være tilsmudset af det ovenstående, så kan Chinh Hoang Rengøring tilbyde dig en afrensning i stedet for almindelig vinduespudsning. Dette er mere tidskrævende og der skal bruges skrappere midler på vinduerne. Kontakt os for et tilbud om dette.

Håndværkerfradraget er genindført, foreløbig for 2016 og 2017. Det betyder, at du får et fradrag på 6.000 kr. pr. år pr. person for arbejdsløn til serviceydelser. Hvert familiemedlem på 18 år og derover kan få fradraget, men for hjemmeboende børn på 18 år eller derover kræves, at de selvstændigt har betalt en del af regningen

Prisberegning

Prisen for vinduespolering beregnes pr. glas, uanset om der er 1, 6 eller 40 vinduer. Eksempelvis 6 Palævinduer med hver 6 glas = 36 glas.

Når du har indsendt ønske om tilbud, beregner vi en pris til dig.

Bemærk at der er et tillæg for

¤ Forsatsruder
¤ Lejligheder og Rækkehus
¤ Brug af stige